Van harte op onze Website !

 

Wij zijn CASASdeCASPER, een familiebedrijf met als grondleggers Casper & Diana, ouders van de familie die als eerste begonnen met een prachtige studio in hartje centrum van Alkmaar. Beide komen uit de toerismebranche, als stewardess en reisleider, en weten als geen ander hoe fijn het is om te genieten en zoveel mogelijk van de wereld te zien. Zo reislustig als Casper en Diana zelf zijn blijkt dat de drie zoons daar ook iets van mee hebben gekregen en inmiddels met veel enthousiasme deelnemen in de oprichting van meerdere vakantieaccommodaties met name in Italië. Alle locaties zijn allemaal gebaseerd op vakantie accommodatie/ verhuur, waarbij wij ons zelf als familie ook prettig voelen. Wij begrijpen als geen ander dat uw vakantie het moment van het jaar is waar u naar uitkijkt en volop van wilt genieten. Genieten van elkaar, familie en/of vrienden, cultuur, natuur en alle unieke plekjes die u per toeval of met opzet ontdekt gedurende uw reis. Kortom een ultieme vakantie ervaring, die wij maar al te goed begrijpen!

De gehele familie houdt allemaal van het echte Bourgondische leven in een mooie omgeving met goed gezelschap.

Dit ziet u terug in onze vakantiebestemmingen en tevens stijlvolle, comfortabele en moderne inrichting van de studio, appartementen en vakantie chalets. 

Wij vinden het heel belangrijk dat u geniet in een van onze locaties en zullen daarin blijven innoveren. Dit blijkt ook uit onze stijlvolle studio in hartje Alkmaar met een 9.1 op booking.com en inmiddels meer dan 115 lovende reviews! Wij willen absoluut het beste voor onze gasten zodat alles te allen tijden naar wens is en horen heel graag bij thuiskomst hoe uw reis is geweest. Dat vinden wij heel belangrijk!

 

Wij kijken er erg naar uit om u snel te mogen begroeten als gast in een van onze locaties

in Alkmaar (NL), Porlezza (Italie), Estepona en Garrucha (Spanje).

voor meer informatie kunt u bij ons terecht op casasdecasper.com

​​

Een zonnige groet van de familie,

​​

CASASdeCASPER