De Camping

International Sport Camping is een typisch Italiaanse camping en ligt in het schitterende Alpengebied. Van het vroege voorjaar tot diep in de herfst is het meestal aangenaam weer. De camping beschikt over een kleine 1.000 plaatsen en is gelegen direct aan het pittoreske plaatsje Porlezza. De camping is geschikt voor bezoekers van jong en oud.

De camping heeft een groot, waterparadijs met 3 glijbanen en 2 baden (27 bij 25 meter) en is geopend van begin juni tot eind september. Uiteraard kan er ook volop in het meer worden gezwommen. Ook is er visgelegenheid, waarbij ter plaatse een aan te schaffen visakte verplicht is, en is er een tennis- en een voetbalveld.

Verder is er een terras aan het meer, een langgerekt kiezel-/zandstrand, kinderattributen en worden er disco- c.q. muziekavonden georganiseerd.

Watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, surfen en zeilen. Motorboten zijn toegestaan. Haven is aanwezig. Eventuele ligplaatsen zijn te huur. Als u zelf een boot meeneemt ( zelfs een opblaasboot met buitenboordmotor) dan dient u deze verzekerd te hebben, en de papieren bij u te hebben. Anders loopt u het risico op een boete van rond de € 600,- als de politie u aanhoudt op het meer.

Receptie, telefoon, restaurant/pizzeria (afhaalservice) en wasserette zijn aanwezig, en in het hoogseizoen is de campingwinkel ook geopend.

Gegevens van de camping
International Sport Camping
Via Osteno 32
22018 Porlezza (CO)
Italie
Telefoon nummer: +39 03 44 61 535
Internet: www.intersportcamp.com

Geldzaken
In het dorp Porlezza vindt u aan de boulevard meerdere betaalautomaten c.q. banken.
Naast de receptie kunt u gebruik maken van een ATM.

Medische zaken
Arts: Dr. Atillio Giossi te vinden in de Via Prati 38 te Porlezza
Apotheek: Farmacia dr. G. Caso te vinden in de Via Ceresio 30/b

Supermarkten
In de directe omgeving van de camping bevinden zich grote supermarkten. Porlezza ligt op 1 km afstand van de camping.

Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij:
- de campingwinkel Mini-Market Ortalli
- supermarkt Ortalli (100 meter voor de stoplichten richting Porlezza)
- supermarkt Iperal (links op de weg richting Menaggio)
- supermarkt billa (rechts op de weg richting Managgio)
- supermarkt grote carrefour ( rechts op de weg richting managgio) open 24/7

De supermarkten zijn open van 08.00 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 18.30 uur en ook op zondagmorgen geopend van 08.00 tot 12.00 uur. Tijden kunnen per supermarkt iets afwijken.