Italië Porlezza

Fotos
IMG-20200817-WA0000_edited
IMG-20200817-WA0000_edited

IMG-20200817-WA0000_edited_edited
IMG-20200817-WA0000_edited_edited

uitzicht vanaf het water
uitzicht vanaf het water

uitzicht vanaf het water

IMG-20200817-WA0000_edited
IMG-20200817-WA0000_edited

1/25
Video

Italiaanse Chalets

Direct aan het Luganomeer gelegen en omgeven door een schitterende bergwereld ligt Camping International Porlezza.​ Camping International is een ideale locatie voor een ontspannen vakantie in Italië. Op deze gezellige Italiaanse camping vindt u alles om uw vakantie onvergetelijk te maken. U kunt heerlijk relaxen aan het meer of op de comfortabele veranda van uw chalet.​ U zult genieten van de schitterende omgeving. Deze ademt een heerlijke rust uit en nodigt u uit tot een wandeling. ​Geniet van de vele vormen van vermaak en natuurlijk van de echte Italiaanse keuken. De zon schijnt van begin voorjaar tot einde herfst.

Buiten deze camping biedt de omgeving ook tal van mogelijkheden. U kunt een heerlijke wandeling maken naar het ‘balkon van Italië’ waar u beloond wordt met een schitterend uitzicht. Daarnaast kunt u de kleine dorpjes in de omgeving bezoeken, winkelen in Lugano of Milaan en rondstruinen op één van de vele markten. Én niet te vergeten: genieten van het heerlijke Italiaanse eten in veel verschillende restaurantjes. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een bootje te huren op de camping.

Geniet 's avonds van de zonsondergang aan het meer van Lugano en 's morgens op uw veranda van een heerlijke croissant met een lekker kopje koffie of thee. De chalets zijn absoluut een aanrader als u met familie en/of vrienden op vakantie gaat en toch uw eigen plekje wilt hebben. Op deze camping beschikken wij over 8 prachtige chalets. 

​​​

Alle 8 de chalets zijn volledig uitgerust (inclusief airconditioning en verwarming).

Bedlinnen en handdoeken kunt u zelf meenemen of u kunt het huren bij www.mylooking.com

In Chalet # Vienna 14 zijn huisdieren ( honden) toegestaan.

Click hier voor meer informatie

Prijzen & boeken kan via booking.com of direct via onze website met (10% korting)

Booking.com links:

Bij een negatief reisadvies (door COVID-19) kunt u de reservering kosteloos verplaatsen of annuleren